Še druga letošnja ljubljanska množična tekaška prireditev je za nami. Našo šolo je zastopalo 15 trojk. Preko 300 osnovnošolskih trojk je znova napolnilo ljubljanske ulice in v skupinskem duhu preteklo doooolge 3 kilometre.
Zjutraj smo se zbrali (in se malo tudi iskali) na novem štarnem mestu pri OŠ Oskarja Kovačiča. Na štartu je bilo že nekaj stalnih trojk in tekačev, ki se že vrsto let udeležujejo teka. Zelo pa smo bili tudi veseli vseh tekačev, ki so se nam pridružili prvič. Nekateri tekači so morali pred štartom celo na novo oblikovati svoje trojke, a kljub temu v pravem skupinskem duhu pritekli do cilja.
 
Vsem učencem tekačem iskreno čestitamo in smo zelo ponosni na vas. Navdušili ste nas z vašo vztrajnostjo, sodelovanjem in nenazadnje tudi z lepimi športnimi dosežki.
Svoje uradne rezultate si lahko pogledate na uradni spletni strani prireditve. Pri iskanju rezultatov pa bodite pozorni na štartno številko s katero ste dejansko tekli.
Prispevek pa zaključujemo še s posebej prijetno novico, saj se je trojka OŠ Valentina Vodnika, ki so jo sestavljale Lučka Fortuna (7. a), Pika Sedej (7. a) in Lin Tia Puhek (7. c) uvrstila na 3. mesto med vsemi dekliškimi trojkami. Bravo punce in čestitke za ponovitev lanskoletnega uspeha!
Posebno se zahvaljujemo tudi staršem, ki ste bili odlični spremljevalci in navijači naših nadobudnih tekačev.
Nekaj fotografij si lahko ogledate v priloženi galeriji.
TEK TROJK PRISPEVEK
Do naslednje tekaške prireditve vas lepo pozdravljamo.
Bogdan Šiler, Lucija Jelenc in Maruša Klopčič
 
PRIREDITEV POT OB ŽICI- KONGRESNI TRG,; SOBOTA, 6.MAJ.
 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..